Sigma

Компанията SIGMA Beauty е основана през 2009 година от двама бразилци – Симон Хавиер, д-р по молекулярна биология и Рене Хавиер Фильо, който е строителен инженер, с магистратура по бизнес администрация. Тяхната интуиция ги подтиква да основат не просто козметична компания, а такава, която да се базира на непрекъснато усъвършенстване на своите продукти. Неговите инженерни и научни познания и нейния опит в областта на молекулярната биология им помагат да предлагат постоянно иновации на своите клиенти. Защото SIGMA не е само четка, или пудра, тя олицетворява метод на работа, начин на изразяване от всеки, уважаващ себе си професионалист.През 2012 година компанията вече представлява наложил се на пазара лидер с над 250 офиса на петте континента, в седемдесет различни страни.

 Мотото на компанията е: „ИНОВАЦИИ ЗА КРАСОТА!”, което напълно отговаря на продуктите, предлагани на клиентите. Стремежът към качество, иновативни функции и отлично обслужване са приоритети, които провокират всеки, който се е отдал на красотата като изкуство. Всички техни продукти са защитени с патенти на три континента.

  В стремежа си да задоволи и най-високите изисквания на своите клиенти SIGMA предлага на пазара уникални ръчно изработени четки за нанасяне на всякакви видове грим. Както повечето професионалисти знаят, най-важното в един такъв инструмент е нейният косъм. SIGMA използват два вида синтетични влакна, изработени от патентован, термопластичен полимер, който гарантира изключително здрав и тънък косъм, а способността му да абсорбира влага е практически равна на нула. Дръжките на четките се изработват от внимателно подбрани суровини, като всяка се шлифова и полира до съвършенство. Освен това накрайниците им са направени от специална медно-цинкова сплав, която практически прави четката вечна.Всъщност в ръцете на човек, който знае какво прави, тази четка е като магическа пръчица.(вижте как да почистите четките за грим)

E15 Flat Definer Brush             &nbs..

26,00 лв

..

24,00 лв

  E55 - EYE SHADING се използва за нанасяне на сенки в основата на клепача. Разполага с ме..

27,00 лв

Четка за грим с два вида косъмчета - F50   Иновативната четка за грим F50 разполага с два..

39,00 лв

..

25,00 лв

..

39,00 лв

..

39,00 лв

..

39,00 лв

Четка Sigma - The P86 Angled Precision           ..

34,00 лв

..

34,00 лв

Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата (1 страници)

ОФЕРТА НА ДЕНЯ


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook