ZOEVA - четки за грим

ZOEVA

 

Немската козметична марка, произвеждаща аксесоари за грим и продукти за гримиране, ZOEVA е създадена през 2008 година.

Създателката й  - Зое Бойку, подкрепя нуждаещи се жени.

Наименованието на бранда е комбинация думата „ZOE“, която на гръцки означава „живот” и името на първата жена в историята – Ева.

 

Първоначално, ZOEVA предлагага базов набор от 10 на брой четки за гримиране, в момента в портфолиото си има повече от 50 такива, както и сто цвята различни продукта за гримиране на лице.

 

В последните шест години, ZOEVA предлага на клиентите си 7 разнообразни палитри сенки за очи, които представляват комплект от 4-те най-популярни сред клиентите, тридесет и три различни пигмента, създадени на базата на минерална пудра в разнообразни цветове, като малко на брой са в матов цвят, а повечето са с нежни отблясъци.

Има и четиринайсет вида моливи за очи (водоустойчиви), гелообразна очна линия, две основи за сенки – едната за матови, а другата за сенки с брокат или отблясък.

Има и шест цвята пресован, компактен руж и два цвята прахообразен, минерален руж.

 

Разнообразието от гримове, предлагано от марката, може и да е по-скромно, но пък за компенсация ZOEVA предлага петдесет и шест различни четки за грим – за лице, за нанасяне на прахообразни или кремообразни продукти, за очи, за нанасяне на червила и др. Направени са от сентетични косъмчета. Трайността на четките е средносрочна. Решени са в розов или черен цвят.

 

Бранда предлага и 22 комплекта от четки, включващи четките, несесер за съхранение на козметиката, както и множество изкуствени мигли.

Отделно, на разположение на клиентите са и допълнителни аксесоар като несесери за козметика, органайзер за четки за гримиране и огледало.

 

Продуктите на Zoeva могат да се купят и от онлайн магазина им, и в козметичните магазини от веригата Douglas в Швейцария, Австрия и Германия. Налични са в по-големите в тези три държави, както и в дадени онлайн магазини за козметика и грим в Полша,  Великобритания, Холандия, Швеция, Франция, Испания и Словакия. Могат да бъдат открити и в САЩ, Тайланд, Сингапур, Катар и Индонезия.

ОФЕРТА НА ДЕНЯ


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook