NAAREI

  Преди 40 години на пазара се появява козметична линия NAAREI, разработена от Laboratori Royal – Италия. марката по  настоящем вече се предлага в 25 държави. Италианската лаборатория работи върху иновативна козметика, залагаща на  напълно натурални съставки, отгледани по стандартите на био земеделието. Компанията залага на органичните  вещества  за основа на своите  продукти, които са дерматологично тествани и съобразени с търсенето и изискванията и на  най- взискателните клиенти.
  Козметиката на NAAREI е подходяща за всякакъв тип кожа, не дразни, не причинява алергични реакции, подхранва нежно  и придава приятен и естествен завършек. Предлагат грижа за ноктите, лицето, устните и очите. Подходяща е и за хора  носещи контакти лещи. Съставките са внимателно подбрани и комбинирани за оптимален ефект. Пигментите и цветовете в гримовете от линията са с натурални цветове и аромати. Не съдържат силикони, алкохол, парабени, химически консерванти, нефтопроизводни и вредни вещества. Опаковките са напълно биоразградими и щадящи природата.
   Друга важна част от политиката на компанията е, че не тества своите продукти върху животни и не използват животинки продукти, което е бъдещето на козметичната индустрия. А съотношението качество/цена е това, което осигурява челни позиции на NAAREI на пазара вече толкова години. Хилядите доволни клиенти са доказателството, че дългогодишните проучвания на италианската лаборатория са дали своя резултат, но въпреки това и до днес те не са приключили. Все още марката предлага нови, по-добри продукти на пазара, които са достъпни от всичките 25 държави и в онлайн магазина им, за да бъде възможно повече хора да се докоснат до магията на истински чистата козметика.
 

Няма добавени продукти в тази категория.
Показани са от 0 до 0 от общо 0 резултата (0 страници)

ОФЕРТА НА ДЕНЯ


Twitter

  • Twitter feed loading

Facebook